Karmod välkomnade sina gäster från 123 länder i MUSIAD EXPO 2016

Karmod, som är ett av de ledande företagen inom prefabricerad byggsektor, välkomnade sina gäster från 123 länder i MUSIAD EXPO 2016

 Mehmet Çankaya, VD för Karmod sa, vi hade många bilaterala affärsmöten och betonade att de välkomnade besökare från Afrika till Europa, från Asien till Amerika 4 dagar på mässan.

Karmod är produktmärke, som har det bredaste sortimentet.

Herr Çankaya påpekade, varumärket Karmod har det bredaste produktsortimentet, därför är det intresse för olika byggnadslösningar från olika länder. Han betonade, vi får en förfråga för att bygga lyxiga kontorsbyggnader i Tanzania, Djibouti, etc. i Mellanöstern Afrika, även byggarbetsbyggnad i Nigeria, Ghana, Kongo etc. i Västafrika, prefabricerade byggnadsbyggnader från Algeriet, Libyen etc., stugor i Storbritannien och prefabricerade hus, stuga i Panama, Peru etc. i Sydamerika. Tack vare mässan hade vi möjlighet för att introducera utbudet av vår produkter till våra gäster från 123 olika länder.

Karmod har exporterat till mer än 90 länder vid sin 30-årsjubileum.

Mehmet Çankaya betonade, att de exporterade till över 90 länder vid sin Karmods 30-årsjubileum och han fortsättade med att säga, vårt mål är att exportera kontinuerlig til 100 länder. Vi har genomfört mer än 60 projekter i 30 länder. Detta är det viktigaste beviset för att Karmod kontinuerligt har genomfört projekt i de länder, som bolaget exporterar till. "


WhatsApp

Kontakt

E-mail