Karmod kommer at bygga ett stort socialt bostadsprojekt i Libyen Karmod kommer at bygga ett stort socialt bostadsprojekt i Libyen Karmod kommer at bygga ett stort socialt bostadsprojekt i Libyen Karmod kommer at bygga ett stort socialt bostadsprojekt i Li

 Karmod, som har realiserat många bostadsprojekter runt om i världen, härunder 1884 bostadsprojekter som är etablerat i Irak och därefter blev det slutfört ett avtal om stora bostadsprojekt i Libyen. Den första fasen av projektet kommer att innehålla 500 hus och provhuset har redan slutförts och installerats av Karmod.

Libyens bosättning och infrastrukturminister Ali Hüseyin Al Sharif besökte ett av våra provhus i Libyen och fick information om det. Baserat på det beslutade Ali Hussein Al-Sharif att besöka Karmods moderna fabrik i Istanbul för att diskutera mer detaljerat om Karmods prefabricerade husproduktionssystem. Sedan gav han Karmod de goda nyheterna om deras avsikt om att köpa av 500 hus som den första etapp. Den libyska bosättning och infrastrukturminister Ali Hussein Al-Sharif föredrog Karmod som en kvalitetstillverkare inom den prefabricerade sektorn för att täcka bristen på bostäder på den libyska marknaden. Han betonade dessutom de kulturella banden mellan Turkiet och Libyen.

 

 

 


WhatsApp

Kontakt

E-mail