Karmod Ksa Saudiarabien Showroom

 Karmod öppnade den största prefabricerad showroom i Mellanöstern i Saudiarabien i Al-Qassim Region med ett utställningsområde på 10 tusen kvadratmeter.

Invigningen ägde rum med brett deltagande, inklusive deltagande av den saudiska statsministern, Karmods VD Mesut Çankaya, Hubras guvernör Fahd Hasan Al Sultan och Bukeyriye (Bekiriye) guvernör Salih Abdulazis Al Khalifa.

I talet inför öppningsceremonin betonade Mesut Çankaya, som är vår administrativa direktör, att det är glädjande att Karmod, som har producerat inom byggsektorn i över 30 år, har nu ett utställningsrum på denna storlek. Saudiarabien och länderna i regionen erbjuder bättre on-site service. Çankaya förklarade, att utställningen kommer att ge ett betydande bidrag till den fortsatta utvecklingen av ömsesidig vänskapen mellan de två länderna i Al-Qassim regionen.

Vårt showroom i Saudiarabien, som vi öppnade i Al-Qassim, har ett stort antal produkter, från prefabricerade hus till stålhus, containerbyggplatser, kontorsbyggnader och säkerhetsbås för kontor.


WhatsApp

Kontakt

E-mail